
Sådan tilbereder du den perfekte ribbenssteg
Ribbensstegen når den er bedst, er den øverste ende af bryststykket. Det kaldes også stegestykket, og kommer med ben som en del af stegen. Udskærin...
Hos Dyrbar forsøger vi altid at give dig den bedste oplevelse – også når du bruger vores hjemmeside.
Det ser ud til, at du bruger en ældre browser, som vores side ikke understøtter. Vi vil derfor bede dig skifte til en anden browser.
Gratis levering ved køb på min. DKK 750 - Levering onsdag, torsdag og fredag (undtagelser omkring helligdage).
Ribbensstegen når den er bedst, er den øverste ende af bryststykket. Det kaldes også stegestykket, og kommer med ben som en del af stegen. Udskærin...
Vekselstegning af Tomahawk Det er svært at sætte stegningen af en Tomahawk over åben ild på formel, for der vil ofte være forskel på bålets in...
Gris og frugt er en genial kombination – de to smage rammer perfekt, fordi der både er sødme og lidt syrlighed. Og når du så tilføjer en tredje dim...
Den legendariske tilberedning af saftigt, rødt kød indbagt i butterdej kan varieres på utallige måder. Få et par fif til det perfekte festmåltid he...
Når du køber et helt oksehøjreb, er det lidt af en investering. Til gengæld får du også mellem syv og otte kilo af det mest fantastiske og anvendel...
Måske kender du allerede Porchetta [udtales ’pårkætta’] – den ikoniske italienske rullesteg af bryst og kam, med fuld knald på smagen af gris og kr...
..sådan kommer dit højreb til at hedde Dyrbar. Der går en detaljeret udvælgelsesproces og en lang, efterfølgende modning forud for det øjeblik, hv...
Kæber af tunggris er som fundet til vinterens gryder. Disse flotte, næsten håndflade-store kæber er mørke og med en flot marmorering af bindevæv, s...
Et nutidigt og magert bud på den klassiske sylte – lavet på Dyrbar kalveskank, der er braiseret, og derefter lagt i terrine med ansjosfyldte oliven...
Sammensætningen af kød med den rette vin er noget, der både kan sætte fut i mundvandet – og temperamentet. For der er mange holdninger til, hvordan...
Der findes ikke kun én opskrift til denne vildt populære nyklassiker. Her får du vores bud på, hvordan du med godt kød og labert tilbehør kan bygge...
Og vi ved det, for vi har spurgt en ekspert! Kan en krogmodnet Tomahawk steak virkelig smage af roser og nødder? Og kan det passe, at ovnstegte spa...
Viden forpligter som bekendt. Det samme kan siges om god kødkvalitet og god smag. Derfor føler vi os forpligtet til at dele vores knivskarpe kødkunst og smagsunikke udskæringer med dig. Og alle de andre kvalitetskræsne madfæller, der har god smag i smag