
Få inspiration til påskebordet fra René og Jonas fra podcasten Vin for begyndere
Elsker du også at matche dine gastronomiske mesterværker med den perfekte vin? Eller bliver du bare en anelse nervøs ved tanken? Lige meget hvad, s...
Hos Dyrbar forsøger vi altid at give dig den bedste oplevelse – også når du bruger vores hjemmeside.
Det ser ud til, at du bruger en ældre browser, som vores side ikke understøtter. Vi vil derfor bede dig skifte til en anden browser.
Gratis levering ved køb på min. DKK 750 - Levering onsdag, torsdag og fredag (undtagelser omkring helligdage).
Elsker du også at matche dine gastronomiske mesterværker med den perfekte vin? Eller bliver du bare en anelse nervøs ved tanken? Lige meget hvad, s...
To, fire eller flere? Få inspiration til menuer med Butcher’s Dinner Box Mød Butcher’s Dinner Box: Her har vi sammen med vores slagtere udvalgt en ...
Hvis du gerne vil have flæskestegen i hus allerede nu – så køb den endelig – og læg den i fryseren! Men går indfrysning ikke ud over kvaliteten, ...
Centrumtemperaturen har stor indflydelse på teksturen, smagen og oplevelsen af grisekød. Steger du kødet for meget bliver det ikke nødvendigvis mer...
Ribbensstegen når den er bedst, er den øverste ende af bryststykket. Det kaldes også stegestykket, og kommer med ben som en del af stegen. Udskærin...
Intet kroner en flot stegt udskæring fra Dyrbar som den rette sauce. Vi har fundet et par af de bedste saucer frem fra de klassiske franske kogebøg...
Den legendariske tilberedning af saftigt, rødt kød indbagt i butterdej kan varieres på utallige måder. Få et par fif til det perfekte festmåltid he...
Når du køber et helt oksehøjreb, er det lidt af en investering. Til gengæld får du også mellem syv og otte kilo af det mest fantastiske og anvendel...
Måske kender du allerede Porchetta [udtales ’pårkætta’] – den ikoniske italienske rullesteg af bryst og kam, med fuld knald på smagen af gris og kr...
…Og hvis du bare vil have en spoiler, i stedet for at se filmen – så kommer hovedpunkterne her: Tag udskæringen ud i stuetemperatur en halv time ...
Grillstegning er tæt på at være vores nationalsport i Danmark – faktisk griller vi så meget, at nogle undersøgelser hævder, at danskerne er et af v...
..sådan kommer dit højreb til at hedde Dyrbar. Der går en detaljeret udvælgelsesproces og en lang, efterfølgende modning forud for det øjeblik, hv...
Viden forpligter som bekendt. Det samme kan siges om god kødkvalitet og god smag. Derfor føler vi os forpligtet til at dele vores knivskarpe kødkunst og smagsunikke udskæringer med dig. Og alle de andre kvalitetskræsne madfæller, der har god smag i smag