Spring til indhold
Sådan bruner du kød efter sous vide

Sådan bruner du kød efter sous vide

Sådan bruner du kød efter sous vide
Ekspertviden

Sådan bruner du kød efter sous vide

Af Karsten Tanggaard – sous vide ekspert  Når kød er tilberedt i sous vide, bør det brunes før servering for at opnå den perfekte smag og tekstur. Her får du svar på de mest almindelige spørgsmål o...

Læs mere
Sous vide giver perfekte resultater med kvalitetskødet fra Dyrbar
Ekspertviden

Sous vide giver perfekte resultater med kvalitetskødet fra Dyrbar

Af Karsten Tanggaard – sous vide ekspert  Er du klar til at få det bedste ud af dit kvalitetskød? Sous vide er vejen frem for at opnå perfekt mørt og saftigt kød hver gang. I denne tekst guider vi ...

Læs mere
Chateaubriand af okse: Tilberedning i sous vide
Okse

Chateaubriand af okse: Tilberedning i sous vide

Chateaubriand er det bedste stykke af oksemørbraden og er et lige stykke kød, som både kan skæres i skiver og bruges som helstegning. Kødet er utrolig mørt og går godt med blandt andet rosmarin, rø...

Læs mere
Braiserbøf: Tilberedning i sous vide
Okse

Braiserbøf: Tilberedning i sous vide

Braiserbøffen er skåret af dansk oksetykkam og har en intens og fyldig smag. Her guider vi til, hvordan du kan tilberede din braiserbøf i sous vide. Servér for eksempel med svampe, spinat og en god...

Læs mere
Kalveculotte: Tilberedning i sous vide
Kalv

Kalveculotte: Tilberedning i sous vide

Vil du prøve at tilberede kalveculotte i sous vide? Så læs med her, hvor vi guider dig til, hvordan du kan tilberede det møre stykke kød til perfektion. Vælger du at købe din kalveculotte her hos D...

Læs mere
Presa: Tilberedning i sous vide
Gris

Presa: Tilberedning i sous vide

Presa fra Dyrbar er skåret af nakken på grise, der er født og opdrættet i Danmark. Udskæringen har en markant smag og en skøn saftighed, der kan tilberedes på flere forskellige måder. Læs med her, ...

Læs mere
Teres major af okse: Tilberedning i sous vide
Okse

Teres major af okse: Tilberedning i sous vide

Teres major minder lidt om mørbrad, men er mere fast i strukturen og har en intens umamismag. Kødet passer godt med for eksempel ruccola, shiitakesvampe og pebersauce. Læs her, hvordan du tilberede...

Læs mere
Kalvespidsbryst: Tilberedning i sous vide
Kalv

Kalvespidsbryst: Tilberedning i sous vide

Kalvespidsbryst er et alsidigt stykke kød, som både kan koges, sprænges og langtidssteges. Her får du en guide til, hvordan du kan tilberede dit kalvespidsbryst i sous vide og dermed få et mørt sty...

Læs mere
Mørbrad af gris: Tilberedning i sous vide
Gris

Mørbrad af gris: Tilberedning i sous vide

Sous vide er en fantastisk metode til at tilberede kød, hvor du kan opnå præcise resultater hver gang. Når det kommer til mørbrad af gris, er sous vide en særlig fordelagtig teknik, der sikrer, at ...

Læs mere
Oksetværreb: Tilberedning i sous vide
Okse

Oksetværreb: Tilberedning i sous vide

Oksetværreb er en fantastisk udskæring, som har utrolig meget smag. Ved hjælp af sous vide-metoden kan du forvandle det lidt seje stykke kød til en smeltende mør og saftig ret, hvor smagene får lov...

Læs mere

SHARING IS CARING

Viden forpligter som bekendt. Det samme kan siges om god kødkvalitet og god smag. Derfor føler vi os forpligtet til at dele vores knivskarpe kødkunst og smagsunikke udskæringer med dig. Og alle de andre kvalitetskræsne madfæller, der har god smag i smag