Værd at vide om din levering til sommerhuset

Vidste du, at vi også leverer i sommerlandet?

Du behøver ikke undvære dine favoritudskæringer fra Dyrbar, selvom du er taget på ferie i sommerlandet. Vi leverer nemlig også til dit sommerhus. Du skal blot bestille dine Dyrbar-varer som normalt, og så får du leveret dine udskæringer lige til sommerhusdøren i den praktiske termokasse med køleelementer. Kassen fungerer i øvrigt også super som supplement til et lille sommerhus-køleskab!

Vi leverer i hele landet med undtagelse af Grønland, Færøerne og ikke-brofaste øer. Dog leverer vi til Bornholm.

Har du sommerhus på en af de ikke-brofaste øer? Så læs med her

Som udgangspunkt leverer vi altså ikke til de ikke-brofaste øer. Dette skyldes, at der pga. færgeoverfarten er én dags forsinkelse på din levering.

Det betyder, at vi ikke kan garantere kødets friskhed som følge af den ekstra leveringsdag. Derfor anbefaler vi, at du i stedet bestiller levering hjem til din privatadresse, så du har mulighed for at lægge dine varer på køl ved modtagelsen som normalt. Herefter kan du selvfølgelig genbruge køleelementerne fra din Dyrbar-bestilling til at fragte dine køb med i sommerhus.

Har du spørgsmål til din ordre eller vores levering, er du altid velkommen til at kontakte os på info@dyrbar.dk eller telefon 23 31 43 27.

Læs vores handelsbetingelser her.

Ugens forslag

SHARING IS CARING

Viden forpligter som bekendt. Det samme kan siges om god kødkvalitet og god smag. Derfor føler vi os forpligtet til at dele vores knivskarpe kødkunst og smagsunikke udskæringer med dig. Og alle de andre kvalitetskræsne madfæller, der har god smag i smag