Spring til indhold

Konkurrencebetingelser Instagram 2023

REGLER OG VILKÅR FOR KONKURRENCEN

Konkurrencen er ikke købsbetinget. Konkurrenceperioden løber fra 16. januar til 3. februar.

DELTAGELSE
Du skal være bosat i Danmark, for at kunne deltage i konkurrencen. Du kan deltage i konkurrencen 1 gang. Like opslaget, samt følg dyrbardk på instagram for at være med. Det koster ikke noget at deltage. Der udtrækkes 3 vindere i alt. Vinderne findes ved tilfældig lodtrækning, og kontaktes når konkurrenceperioden er slut. Vinderne kontaktes via instagram DM fra dyrbardk profilen. Såfremt vinderen ikke svarer på tilsendte besked indenfor 24 timer fra afsendelse, mister han/hun retten til præmien, og en ny vinder udpeges af Danish Crown A/S. 

PRÆMIE

Der udloddes 3 gevinster á kød for 750 kr. eller mere. Ansatte hos Danish Crown A/S kan ikke deltage i konkurrencen. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

TVIVL ELLER UENIGHED

I tilfælde af tvivl eller uenighed om konkurrencevilkårene vil det være

Danish Crown A/S, der fastlægger fortolkningen og afgør spørgsmålet efter eget skøn. Der kan ikke i den anledning eller i øvrigt på grundlag af konkurrencens gennemførelse, gøres erstatningskrav gældende mod Danish Crown A/S, som forbeholder sig ret til uden varsel at foretage ændringer i eller tilføjelser til nærværende regler.

PERSONOPLYSNINGER

De kontaktdata, der opgives, behandles fuldt fortroligt, og oplysningerne videregives ikke til tredjepart. De opgivne oplysninger bliver kun anvendt med henblik på din deltagelse i konkurrencen. Konkurrencen afholdes af Danish Crown A/S. Læs mere på  https://dyrbar.dk/pages/privatlivspolitik

ALDERSGRÆNSE

For at deltage i konkurrencen skal man mindst være 18 år gammel.

OMSTÆNDIGHEDER

For at kunne få dette leveret skal man være bosiddende på brofaste øer i Danmark, samt have mulighed for modtagelsen af pakken indenfor 10 dage af udtrækkelsen.