Produkter
Kød til sous vide
Teres Major - Okse
SalgsprisFra 84 DKK
Normalpris95 DKK
Chateaubriand - Okse
SalgsprisFra 504 DKK
Normalpris562 DKK
Kalveculotte
SalgsprisFra 261 DKK
Tværreb af okse
SalgsprisFra 160 DKK
Braiserbøf - Okse (2 stk)
Salgspris192 DKK
Mørbrad - Gris
SalgsprisFra 164 DKK
Normalpris184 DKK
Kalvespidsbryst
SalgsprisFra 363 DKK
Presa af tunggris
SalgsprisFra 144 DKK
Normalpris162 DKK
tilberedning i sous vide
Herunder kan du læse mere om, hvordan du tilbereder flere af vores udskæringer i sous vide
af karsten tanggaard
sous vide giver perfekte resultater
Er du klar til at få det bedste ud af dit kvalitetskød? Sous vide er vejen frem for at opnå perfekt mørt og saftigt kød hver gang. I denne tekst guider vi dig gennem, hvordan du kan bruge sous vide til at tilberede din bøf, mørbrad, braiserbøf eller kalveculotte til perfektion.
af karsten tanggaard
sådan bruner du kød efter sous vide
Når kød er tilberedt i sous vide, bør det brunes før servering for at opnå den perfekte smag og tekstur. Her får du svar på de mest almindelige spørgsmål og de bedste metoder til bruning.