Skirt steak er helt fantastisk i gullasch og andre gryderetter, men den gør sig også godt, hvis man smider den på panden i et helt stykke. Da udskæringen er temmelig mager, anbefaler vi ikke at grille. Kødstrukturen i skirt-steaken er meget grov/løs. Derfor opnår man det bedste resultat ved at stege den meget rød og lade den hvile i rimelig lang tid, så kødsaften når at trække sig tilbage.

Varm en pande rigtig godt op og tilsæt smagsneutral olie. brun skirten ved høj varme i 1-2 minutter på hver side, krydr med salt og peber, tag den af og lad den mellemhvile i 4 minutter. Hæld olien af panden og varm den op igen, tilsæt smør og krydderurter. Læg skirten på, når smørret er bruset af og skru ned til moderat varme. Steg 2-3 minutter på hver side til du opnår en god stegeskorpe.

Tag skirten af og lad den hvile i 7-8 minutter inden den skæres i 1 cm tykke skiver.