Spring til indhold

Tilberedning af krogmodnet bryst af gris

Der er flere tilberedningsmuligheder for brystbjælker. 

Vi anbefaler en af de to forskellige tilberedningsmuligheder, alt efter smag og ønske:

BBQ:

  • Krydr brystbjælkerne med salt og læg dem på en medium varm grill på indirekte stegning, dvs. ikke lige over varmekilden.
  • Grill i 20-30 minutter, til fedtet er glasklart.
  • Tag af grillen, og lad hvile et kort stykke tid.
  • Varm grillen op på god varme, og grill nu kødet hårdt op, mens der jævnligt pensles med en BBQ marinade, til overfladen er flot stegt og glaseret af marinaden.

Stegt flæsk:

  • Krydr skiverne med salt
  • Kom skiverne på en varm pande, og begynd at stege dem af
  • Når de begynder at få farve, skrues der ned på medium varme
  • Steg til skiverne er gyldne og sprøde
  • Læg på fedtsugende papir, og krydr derefter med lidt ekstra salt  

God fornøjelse!