Spring til indhold

Tilberedning Krogmodnet Ribbenssteg

Sådan langtidssteger du den perfekte ribbenssteg:

  1. Forvarm ovnen:

    • Opvarm ovnen til 90 grader.
  2. Forbered svinekammen:

    • Rid sværene og gnid rigeligt med salt ind mellem sværen.
  3. Ind i ovnen:

    • Placer svinekammen i den forvarmede ovn og steg ved 90 grader i 1 time eller indtil kernetemperaturen når 55 grader.
  4. Skru op:

    • Tag svinekammen ud af ovnen og forvarm ovnen til 220 grader.
  5. Sprød svær:

    • Sæt svinekammen tilbage i ovnen ved 220 grader og steg i yderligere 20 minutter, indtil sværen er sprød og gylden.
  6. Hviletid:

    • Tag svinekammen ud af ovnen og lad den hvile i 15-20 minutter før du skærer.
  7. Servering:

    • Skær svinekammen i skiver og server med dine foretrukne tilbehør.