Tilberedning Krogmodnet Ribbenssteg
Sådan langtidssteger du den perfekte ribbenssteg:
-
Forvarm ovnen:
- Opvarm ovnen til 90 grader.
-
Forbered svinekammen:
- Rid sværene og gnid rigeligt med salt ind mellem sværen.
-
Ind i ovnen:
- Placer svinekammen i den forvarmede ovn og steg ved 90 grader i 1 time eller indtil kernetemperaturen når 55 grader.
-
Skru op:
- Tag svinekammen ud af ovnen og forvarm ovnen til 220 grader.
-
Sprød svær:
- Sæt svinekammen tilbage i ovnen ved 220 grader og steg i yderligere 20 minutter, indtil sværen er sprød og gylden.
-
Hviletid:
- Tag svinekammen ud af ovnen og lad den hvile i 15-20 minutter før du skærer.
-
Servering:
- Skær svinekammen i skiver og server med dine foretrukne tilbehør.