Spring til indhold
Carré med ratatouille

Carré med ratatouille

Carré med ratatouille
Gris

Carré med ratatouille

Opskrif på carré af krogmodnet gris med en anderledes ratatouille.  Kombinationen af mørt kød, krydrede urter og farverige grøntsager giver en skøn kobination og en rigtig flot servering til dit mi...

Læs mere
Carré med stegte kartofler, jordskokker og sauce
Gris

Carré med stegte kartofler, jordskokker og sauce

Der er lækre efterårsnoter på tallerkenen i denne kombination af helstegt krogmodnet Carré med en tæt kålterrine, fyldte, friterede jordskokker og en intens sauce, som vandt prisen som bedste hoved...

Læs mere
Krogmodnede flæskesvær
Gris

Krogmodnede flæskesvær

Undgå kampen henover julebordet om de sidste sprøde svær på stegen! Med vores krogmodnede svær er det ikke længden på flæskestegen, der afgør, om der er svær nok til alle. For at få de sprødeste sv...

Læs mere
Dyrbars krogmodnede og økologiske flæskesteg af kamsteg
Gris

Sådan tilbereder du den perfekte flæskesteg

 Hvis du vil være sikker på en sprød svær, der kan høres helt over til naboen, så skal du i gang med din steg i god tid. Hvis din flæskesteg med fordel er krogmodnet vil du have endnu lettere ved a...

Læs mere
Flæskesteg på grill
Gris

Flæskesteg på grill

Bringes i samarbejde med Mandekogebogen.dk og Rasmus Krarup Jensen. At tilberede den perfekte flæskesteg på grill kræver lidt ekstra opmærksomhed og omhu, men resultatet vil være det hele værd.Is...

Læs mere
Guide: Lav den perfekte flæskestegssandwich
Gris

Guide: Lav den perfekte flæskestegssandwich

Flæskestegssandwich eller ribbenstegssandwich, alt efter udskæring, findes i et utal af varianter. Lige fra den klassiske version fra grillbaren med remoulade og rødkål, til nyklassikeren med sprød...

Læs mere
Flæskesteg til jul
Gris

Flæskesteg til jul

Bringes i samarbejde med Mandekogebogen.dk og Rasmus Krarup Jensen. I den søde juletid er det altid et dilemma, om man skal have andesteg, flæskesteg eller måske begge ting. Men man går aldrig ga...

Læs mere
PORK PADRON SANDWICH
Gris

PORK PADRON SANDWICH

Bringes i samarbejde med Mandekogebogen.dk og Rasmus Krarup Jensen. En T-Bone bøf er altid en smagfuld oplevelse på kødfronten, men ofte er det målrettet oksekød - har du nogensinde prøvet en T-b...

Læs mere
Burnt Ends af plankesteak eller nakkefilet
Gris

Burnt Ends af plankesteak eller nakkefilet

Herunder får du en skøn og nem opskrift på Burnt Ends, som er kødverdenens svar på slik – smagfuld, mørt og snakset. Til formålet bruger vi en krogmodnet Plankesteak – en smart udskæring, som er e...

Læs mere
Grillet BBQ tournedos med frugtig Syrah
Gris

Grillet BBQ tournedos med frugtig Syrah

Bringes i samarbejde med podcasten Vin for begyndere og de to værter René Langdahl og Jonas Landin. Opskriften herunder findes i særafsnittet her. I podcasten Vin for Begyndere fra den 18. juni 202...

Læs mere

SHARING IS CARING

Viden forpligter som bekendt. Det samme kan siges om god kødkvalitet og god smag. Derfor føler vi os forpligtet til at dele vores knivskarpe kødkunst og smagsunikke udskæringer med dig. Og alle de andre kvalitetskræsne madfæller, der har god smag i smag