Opskrifter
Kryddersmør med parmesan og persille
Hjemmelavet kryddersmør er en helt genial makker til velstegt kød, og en fantastisk formidler af forskellige smagselementer, når kryddersmørret langsomt smelter ud over kød og tilbehør, og forener ...
Læs mereSmørrebrød med Dyrbar kød og svampemayo
Det er ikke ofte, at der er rester på fadene, når der kommer Dyrbar-udskæringer på bordet. Men SKULLE det alligevel ske, at der er en bøf, lidt mørbrad eller et par skiver culotte tilbage, hvad så ...
Læs mereSnack til boblerne: Sticky spareribs, koriander og forårsløg
Alle elsker spareribs! Og efter en lang jul længes vi nytårsaften efter friske og pikante asiatiske smage. Som her, hvor de saftige ben dækkes af en pikant asiatisk-inspireret glaze og serveres som...
Læs mereSHARING IS CARING
Viden forpligter som bekendt. Det samme kan siges om god kødkvalitet og god smag. Derfor føler vi os forpligtet til at dele vores knivskarpe kødkunst og smagsunikke udskæringer med dig. Og alle de andre kvalitetskræsne madfæller, der har god smag i smag