Spring til indhold
Kryddersmør med parmesan og persille

Kryddersmør med parmesan og persille

Kryddersmør med parmesan og persille
Tilbehør

Kryddersmør med parmesan og persille

Hjemmelavet kryddersmør er en helt genial makker til velstegt kød, og en fantastisk formidler af forskellige smagselementer, når kryddersmørret langsomt smelter ud over kød og tilbehør, og forener ...

Læs mere
BARBECUE FLÆSKESVÆR
Gris

BARBECUE FLÆSKESVÆR

Bringes i samarbejde med Mandekogebogen.dk og Rasmus Krarup Jensen  Flæskesvær eller slagter-bolcher, som de passende bliver kaldt, er en vaskeægte klassiker af en snack, som kan bruges til mange f...

Læs mere
Knuste kartofler i ovn
Tilbehør

Knuste kartofler i ovn

I denne opskrift tager vi udgangspunkt i den velkendte fremgangsmåde, hvor kartoflerne først koges og derefter trykkes og bages i ovnen. Men her stopper det ikke. Der er tilføjet et unikt twist til...

Læs mere
Smørrebrød med Dyrbar kød og svampemayo
Tilbehør

Smørrebrød med Dyrbar kød og svampemayo

Det er ikke ofte, at der er rester på fadene, når der kommer Dyrbar-udskæringer på bordet. Men SKULLE det alligevel ske, at der er en bøf, lidt mørbrad eller et par skiver culotte tilbage, hvad så ...

Læs mere
Sauce Blanquette
Tilbehør

Sauce Blanquette

Blanquette-saucen er ved at være populær ude omkring i de danske køkkener, efter at det i mange år var de mere fede versioner af de emulgerede saucer, som for eksempel bearnaisen, der dominerede på...

Læs mere
Æble-BBQ dip til flæskesvær
Tilbehør

Æble-BBQ dip til flæskesvær

Snacks kræver dip – og da grisens kød har en naturlig frugtagtig sødme, vil en frugtbaseret dip være helt optimal! Derfor har vores venner fra Cold Hand Winery komponeret denne skønne æbledip til o...

Læs mere
Snack til boblerne: Sticky spareribs, koriander og forårsløg
Gris

Snack til boblerne: Sticky spareribs, koriander og forårsløg

Alle elsker spareribs! Og efter en lang jul længes vi nytårsaften efter friske og pikante asiatiske smage. Som her, hvor de saftige ben dækkes af en pikant asiatisk-inspireret glaze og serveres som...

Læs mere

SHARING IS CARING

Viden forpligter som bekendt. Det samme kan siges om god kødkvalitet og god smag. Derfor føler vi os forpligtet til at dele vores knivskarpe kødkunst og smagsunikke udskæringer med dig. Og alle de andre kvalitetskræsne madfæller, der har god smag i smag