Spring til indhold
Côte de Boeuf med pomfritter og hjemmelavet bearnaise

Côte de Boeuf med pomfritter og hjemmelavet bearnaise

Côte de Boeuf med pomfritter og hjemmelavet bearnaise
Okse

Côte de Boeuf med pomfritter og hjemmelavet bearnaise

En god bøf bernaise, er der vist aldrig nogle, der er gået galt i byen med. I dette tilfælde er vi gået med bøffernes konge, nemlig en Côte de Boeuf. Den får selskab af lækre sprøde pomfritter og e...

Læs mere
Pulled beef tacos
Okse

Pulled beef tacos

Har du prøvet at lave pulled beef? En simpel klassiker, der tager lidt mindre tid end pulled pork, men kødet bliver mindst lige så mørt. I denne opskrift på pulled beef tacos har kødet været en tur...

Læs mere
Tatar med chateaubriand af okse
Okse

Tatar med chateaubriand af okse

Tatar er en skøn ret, der kan spises året rundt.  Der findes mange forskellige former for tatar - både en helt klassisk tatar, der spises som et smørrebrød med topping og så eksempelvis en rørt tat...

Læs mere
Sticky Short Ribs
Okse

Sticky Short Ribs

Bringes i samarbejde med Mandekogebogen.dk og Rasmus Krarup Jensen. Spareribs og shortribs fås i mange forskellige varianter og udgaver, som kan være alt fra lyngrillede fornøjelser til udskæring...

Læs mere
Vietnamesisk inspireret salat med teres major
Okse

Vietnamesisk inspireret salat med teres major

Teres major’en tørmarineres i en rub af flere slags peber og korianderfrø i en lufttom pose (eller vacuum) inden grillstegningen, og afslutningsvis overhældes salaten med en sur-sød dressing og top...

Læs mere
Thai beef salad (nam tok)
Okse

Thai beef salad (nam tok)

Kødet grilles eller steges normalt over høj varme, indtil det er godt brunet og mørt, hvorefter det skæres i tynde skiver. Derefter blandes kødet med hakket koriander eller thai-basilikum og evt. a...

Læs mere
Grillspyd med teres major og kartofler
Okse

Grillspyd med teres major og kartofler

Selvom spyd og grillspyd ofte hører sig til sommeren, hvor man kan smide et par spyd med kød og grønt på grillen i sommervejret, så er spyd noget, man sagtens kan spise året rundt. Et eksempel på d...

Læs mere
Tomahawk med trøffel og saltbagte løg
Gris

Tomahawk med trøffel og saltbagte løg

Tomahawk med trøffel og saltbagte løg er ren luksus på en tallerken. Vi taler om et saftigt stykke kød, forførende sauce og hint af trøffel, mens de saltbagte løg tilføjer en sød dimension. Det er ...

Læs mere
Braiseret tværreb
Okse

Braiseret tværreb

Tværreb eller shortribs er en velkendt udskæring, som krydser broen mellem grill/stegning og simremad - det er nemlig en udskæring, som skal have utrolig lang tid i gryden. Vi snakker 4-5 timer, hv...

Læs mere
Klassisk steak and ale pie
Okse

Klassisk steak and ale pie

Hvilken udskæring skal du bruge til steak and ale pie? I denne opskrift, har vi valgt braiserbøf skåret af oksetykkam. Perfekt til formålet med sin 'bøf'-størrelse og mørhedsevne. Svøbt i en masse ...

Læs mere

SHARING IS CARING

Viden forpligter som bekendt. Det samme kan siges om god kødkvalitet og god smag. Derfor føler vi os forpligtet til at dele vores knivskarpe kødkunst og smagsunikke udskæringer med dig. Og alle de andre kvalitetskræsne madfæller, der har god smag i smag