Opskrifter
Chateaubriand af okse: Tilberedning i sous vide
Chateaubriand er det bedste stykke af oksemørbraden og er et lige stykke kød, som både kan skæres i skiver og bruges som helstegning. Kødet er utrolig mørt og går godt med blandt andet rosmarin, rø...
Læs mereBraiserbøf: Tilberedning i sous vide
Braiserbøffen er skåret af dansk oksetykkam og har en intens og fyldig smag. Her guider vi til, hvordan du kan tilberede din braiserbøf i sous vide. Servér for eksempel med svampe, spinat og en god...
Læs mereTeres major af okse: Tilberedning i sous vide
Teres major minder lidt om mørbrad, men er mere fast i strukturen og har en intens umamismag. Kødet passer godt med for eksempel ruccola, shiitakesvampe og pebersauce. Læs her, hvordan du tilberede...
Læs mereOksetværreb: Tilberedning i sous vide
Oksetværreb er en fantastisk udskæring, som har utrolig meget smag. Ved hjælp af sous vide-metoden kan du forvandle det lidt seje stykke kød til en smeltende mør og saftig ret, hvor smagene får lov...
Læs mereCôte de Boeuf med pomfritter og hjemmelavet bearnaise
En god bøf bernaise, er der vist aldrig nogle, der er gået galt i byen med. I dette tilfælde er vi gået med bøffernes konge, nemlig en Côte de Boeuf. Den får selskab af lækre sprøde pomfritter og e...
Læs mereTatar med chateaubriand af okse
Tatar er en skøn ret, der kan spises året rundt. Der findes mange forskellige former for tatar - både en helt klassisk tatar, der spises som et smørrebrød med topping og så eksempelvis en rørt tat...
Læs mereVietnamesisk inspireret salat med teres major
Teres major’en tørmarineres i en rub af flere slags peber og korianderfrø i en lufttom pose (eller vacuum) inden grillstegningen, og afslutningsvis overhældes salaten med en sur-sød dressing og top...
Læs mereSHARING IS CARING
Viden forpligter som bekendt. Det samme kan siges om god kødkvalitet og god smag. Derfor føler vi os forpligtet til at dele vores knivskarpe kødkunst og smagsunikke udskæringer med dig. Og alle de andre kvalitetskræsne madfæller, der har god smag i smag