Spring til indhold
Syv stensikre råd til den perfekte flæskesteg

Syv stensikre råd til den perfekte flæskesteg

Syv stensikre råd til den perfekte flæskesteg
Ekspertviden

Syv stensikre råd til den perfekte flæskesteg

KROGMODNET FLÆSKESTEG ELLER EJ? Krogmodnet, for pokker! Krogmodningen giver fedtet en rig og aromatisk smag, ligesom enzymerne i kødet med tiden sikrer mør og smagfuld steg. Men frem for alt miste...

Læs mere
Ja! Din flæskesteg kan fint fryses! Læs hvordan du gør her
Ekspertviden

Ja! Din flæskesteg kan fint fryses! Læs hvordan du gør her

Hvis du gerne vil have flæskestegen i hus allerede nu – så køb den endelig – og læg den i fryseren!   Men går indfrysning ikke ud over kvaliteten, tænker du måske? Nej! Det er netop fordelen ved kr...

Læs mere
Dyrbars krogmodnede og økologiske flæskesteg
Ekspertviden

Langtidsstegning? Sprød svær? Kernetemperatur? Her er guiden til den perfekte flæskesteg!

Åh, du elskede flæskesteg…! Få klassiske retter vækker vel så mange sanser som vores ikoniske nationalsteg! Tænk lige over det.. Smagen af flødeagtig sødme i kamstegen eller den fyldige, umami-tung...

Læs mere
Krogmodnet T-bone på grill
Ekspertviden

Grillmetoder: Lær at mestre teknikker til grillen

Tilbered enhver udskæring til perfektion med disse grillteknikker. Uanset om du skal tilberede tynde, delikate udskæringer, tykke koteletter og bøffer eller ønsker en ensartet farve og tekstur i di...

Læs mere
Perfektion på grillen: En guide til saftigt kød
Ekspertviden

Perfektion på grillen: En guide til saftigt kød

Gode udskæringer, vigtige kernetemperaturer og saftige grillopskrifter. I Danmark er grillstegning mere end bare en populær tilberedningsmetode – det er vores nationalsport! Hos Dyrbar deler vi dan...

Læs mere
Lidt om at stege kød med ben i
Ekspertviden

Lidt om at stege kød med ben i

I vores udvalg af smagfulde udskæringer finder du flere stykker kød, der er udskåret, så de stadig sidder på benet. Det kan være det lange, flotte håndtag på Tomahawken, det karakteristiske T-ben, ...

Læs mere
Lasses kød-trick er helt enkelt:  ”Hvis du ikke har tid til at lade kødet trække, er det ikke umagen værd.”
Ekspertviden

Lasses kød-trick er helt enkelt: ”Hvis du ikke har tid til at lade kødet trække, er det ikke umagen værd.”

Mig & Mit Kød – med køkkenchef Lasse Zacho, Vejrø Resort Sanseligheden er i spil, når kok Lasse Zacho, køkkenchef på Vejrø Resort, går i køkkenet. Han elsker røg, ild og varme. Og så drømmer ha...

Læs mere
Få inspiration til middagsbordet fra René og Jonas fra podcasten Vin for begyndere
Ekspertviden

Få inspiration til middagsbordet fra René og Jonas fra podcasten Vin for begyndere

Elsker du også at matche dine gastronomiske mesterværker med den perfekte vin? Eller bliver du bare en anelse nervøs ved tanken? Lige meget hvad, så kan du nu lade dig inspirere af nogle af landets...

Læs mere
Jesper bekriger madspild med høj gastronomi: ”Vi tænder på de alternative udskæringer.”
Ekspertviden

Jesper bekriger madspild med høj gastronomi: ”Vi tænder på de alternative udskæringer.”

Mig & Mit Kød – med køkkenchef Jesper Bæk Løbner, Restaurant Nögen 25 kasser broccoli eller kiwi, som lige er på den anden side af udløbsdatoen. Det er hverdagskost i køkkenet på Restaurant Nö...

Læs mere
Niels hepper på enkeltheden. Og lidt mindre Instagram.
Ekspertviden

Niels hepper på enkeltheden. Og lidt mindre Instagram.

Mig & Mit Kød – med køkkenchef Niels Switzer, Brasserie Ferdinand Det behøver ikke være så kompliceret, mener Niels Switzer, som er køkkenchef på Brasserie Ferdinand i Aarhus. Han stiler efter...

Læs mere

SHARING IS CARING

Viden forpligter som bekendt. Det samme kan siges om god kødkvalitet og god smag. Derfor føler vi os forpligtet til at dele vores knivskarpe kødkunst og smagsunikke udskæringer med dig. Og alle de andre kvalitetskræsne madfæller, der har god smag i smag