Opskrifter
Syv stensikre råd til den perfekte flæskesteg
KROGMODNET FLÆSKESTEG ELLER EJ? Krogmodnet, for pokker! Krogmodningen giver fedtet en rig og aromatisk smag, ligesom enzymerne i kødet med tiden sikrer mør og smagfuld steg. Men frem for alt miste...
Læs mereJa! Din flæskesteg kan fint fryses! Læs hvordan du gør her
Hvis du gerne vil have flæskestegen i hus allerede nu – så køb den endelig – og læg den i fryseren! Men går indfrysning ikke ud over kvaliteten, tænker du måske? Nej! Det er netop fordelen ved kr...
Læs mereLangtidsstegning? Sprød svær? Kernetemperatur? Her er guiden til den perfekte flæskesteg!
Åh, du elskede flæskesteg…! Få klassiske retter vækker vel så mange sanser som vores ikoniske nationalsteg! Tænk lige over det.. Smagen af flødeagtig sødme i kamstegen eller den fyldige, umami-tung...
Læs mereGrillmetoder: Lær at mestre teknikker til grillen
Tilbered enhver udskæring til perfektion med disse grillteknikker. Uanset om du skal tilberede tynde, delikate udskæringer, tykke koteletter og bøffer eller ønsker en ensartet farve og tekstur i di...
Læs merePerfektion på grillen: En guide til saftigt kød
Gode udskæringer, vigtige kernetemperaturer og saftige grillopskrifter. I Danmark er grillstegning mere end bare en populær tilberedningsmetode – det er vores nationalsport! Hos Dyrbar deler vi dan...
Læs mereLidt om at stege kød med ben i
I vores udvalg af smagfulde udskæringer finder du flere stykker kød, der er udskåret, så de stadig sidder på benet. Det kan være det lange, flotte håndtag på Tomahawken, det karakteristiske T-ben, ...
Læs mereMig & Mit Kød – med køkkenchef Lasse Zacho, Vejrø Resort Sanseligheden er i spil, når kok Lasse Zacho, køkkenchef på Vejrø Resort, går i køkkenet. Han elsker røg, ild og varme. Og så drømmer ha...
Læs mereFå inspiration til middagsbordet fra René og Jonas fra podcasten Vin for begyndere
Elsker du også at matche dine gastronomiske mesterværker med den perfekte vin? Eller bliver du bare en anelse nervøs ved tanken? Lige meget hvad, så kan du nu lade dig inspirere af nogle af landets...
Læs mereJesper bekriger madspild med høj gastronomi: ”Vi tænder på de alternative udskæringer.”
Mig & Mit Kød – med køkkenchef Jesper Bæk Løbner, Restaurant Nögen 25 kasser broccoli eller kiwi, som lige er på den anden side af udløbsdatoen. Det er hverdagskost i køkkenet på Restaurant Nö...
Læs mereNiels hepper på enkeltheden. Og lidt mindre Instagram.
Mig & Mit Kød – med køkkenchef Niels Switzer, Brasserie Ferdinand Det behøver ikke være så kompliceret, mener Niels Switzer, som er køkkenchef på Brasserie Ferdinand i Aarhus. Han stiler efter...
Læs mereSHARING IS CARING
Viden forpligter som bekendt. Det samme kan siges om god kødkvalitet og god smag. Derfor føler vi os forpligtet til at dele vores knivskarpe kødkunst og smagsunikke udskæringer med dig. Og alle de andre kvalitetskræsne madfæller, der har god smag i smag