Spring til indhold
Sådan bruner du kød efter sous vide

Sådan bruner du kød efter sous vide

Sådan bruner du kød efter sous vide
Ekspertviden

Sådan bruner du kød efter sous vide

Af Karsten Tanggaard – sous vide ekspert  Når kød er tilberedt i sous vide, bør det brunes før servering for at opnå den perfekte smag og tekstur. Her får du svar på de mest almindelige spørgsmål o...

Læs mere
Sous vide giver perfekte resultater med kvalitetskødet fra Dyrbar
Ekspertviden

Sous vide giver perfekte resultater med kvalitetskødet fra Dyrbar

Af Karsten Tanggaard – sous vide ekspert  Er du klar til at få det bedste ud af dit kvalitetskød? Sous vide er vejen frem for at opnå perfekt mørt og saftigt kød hver gang. I denne tekst guider vi ...

Læs mere
Få en fest ud af din Fødselsdagsbox
Ekspertviden

Få en fest ud af din Fødselsdagsbox

HIP HURRA, det’ vores fødselsdag! Og hvad er bedre end at fejre sin fødselsdag med at glæde andre med noget afsindigt lækkert mad! Vi har pakket en Fødselsdagsbox med Dyrbar-klassikere, som vi håbe...

Læs mere
Tre toplækre temaer til din Grill Box: Steak Tasting, Tacobar og Asiatisk smag
Ekspertviden

Tre toplækre temaer til din Grill Box: Steak Tasting, Tacobar og Asiatisk smag

Grillsæsonen er en genial anledning til at smage på forskellige verdenskøkkener – og måske udfordre smagsløgene lidt med en sammenlignende bøfsmagning? Sommeren skriger på grill, kold rosé og afsla...

Læs mere
3 tips til Fars Dags Boxen
Ekspertviden

3 tips til Fars Dags Boxen

Fars Dag, den 5. juni, er dagen hvor vi fejrer fædrene! Og lige meget om du selv er nogens far, om du vil hylde din egen far, vil fejre faren til dine børn eller bare drømmer om at blive far en dag...

Læs mere
Syv stensikre råd til den perfekte flæskesteg
Ekspertviden

Syv stensikre råd til den perfekte flæskesteg

KROGMODNET FLÆSKESTEG ELLER EJ? Krogmodnet, for pokker! Krogmodningen giver fedtet en rig og aromatisk smag, ligesom enzymerne i kødet med tiden sikrer mør og smagfuld steg. Men frem for alt miste...

Læs mere
Ja! Din flæskesteg kan fint fryses! Læs hvordan du gør her
Ekspertviden

Ja! Din flæskesteg kan fint fryses! Læs hvordan du gør her

Hvis du gerne vil have flæskestegen i hus allerede nu – så køb den endelig – og læg den i fryseren!   Men går indfrysning ikke ud over kvaliteten, tænker du måske? Nej! Det er netop fordelen ved kr...

Læs mere
Dyrbars krogmodnede og økologiske flæskesteg
Ekspertviden

Langtidsstegning? Sprød svær? Kernetemperatur? Her er guiden til den perfekte flæskesteg!

Åh, du elskede flæskesteg…! Få klassiske retter vækker vel så mange sanser som vores ikoniske nationalsteg! Tænk lige over det.. Smagen af flødeagtig sødme i kamstegen eller den fyldige, umami-tung...

Læs mere
Krogmodnet T-bone på grill
Ekspertviden

Grillmetoder: Lær at mestre teknikker til grillen

Tilbered enhver udskæring til perfektion med disse grillteknikker. Uanset om du skal tilberede tynde, delikate udskæringer, tykke koteletter og bøffer eller ønsker en ensartet farve og tekstur i di...

Læs mere
Perfektion på grillen: En guide til saftigt kød
Ekspertviden

Perfektion på grillen: En guide til saftigt kød

Gode udskæringer, vigtige kernetemperaturer og saftige grillopskrifter. I Danmark er grillstegning mere end bare en populær tilberedningsmetode – det er vores nationalsport! Hos Dyrbar deler vi dan...

Læs mere

SHARING IS CARING

Viden forpligter som bekendt. Det samme kan siges om god kødkvalitet og god smag. Derfor føler vi os forpligtet til at dele vores knivskarpe kødkunst og smagsunikke udskæringer med dig. Og alle de andre kvalitetskræsne madfæller, der har god smag i smag