Spring til indhold
Drunken Noodles på Mørbradspidser af kalv

Drunken Noodles på Mørbradspidser af kalv

Drunken Noodles på Mørbradspidser af kalv
Kalv

Drunken Noodles på Mørbradspidser af kalv

Bringes i samarbejde med Mandekogebogen.dk og Rasmus Krarup Jensen. Drunken Noodles er en skøn og nem stir-fry opskrift fra Thailand, som trods navnet ikke har noget som helst med alkohol på ingr...

Læs mere
Italiensk inspireret vitello tonnato af kalvefilet
Kalv

Italiensk inspireret vitello tonnato af kalvefilet

Den traditionelle tilberedning af Vitello Tonnato begynder med kalvekød, typisk af inderlår eller mørbrad. Kødet koges forsigtigt i en bouillon, der er smagt til med forskellige aromatiske ingredie...

Læs mere
Côte de Boeuf af kalv med ramsløg
Kalv

Côte de Boeuf af kalv med ramsløg

Bringes i samarbejde med Mandekogebogen.dk og Rasmus Krarup Jensen. En Côte de Boeuf er en stor, tyk udskæring af oksekød eller kalv, som skæres med benet stadig fastgjort. Côte de boeuf er kendt...

Læs mere
Edderkop af kalv med ponzu og fransk Vouvray
Kalv

Edderkop af kalv med ponzu og fransk Vouvray

I denne ret får du en skøn, kontrastfuld og eksplosivt smagfuld servering med asiatiske noter. En lille hapser som spises med pinde til et let måltid. Edderkoppen skæres ved nøglebenet på enten kal...

Læs mere
Peberbøf af Big Bøf
Kalv

Peberbøf af Big Bøf

Bringes i samarbejde med Mandekogebogen.dk og Rasmus Krarup Jensen   Peberbøf eller 'Steak au poivre' er en klassisk fransk ret, der består af en bøf, der er dækket med knuste sorte peberkorn og st...

Læs mere
Peposo: Italiensk inspireret simreret på kalvekæber
Kalv

Peposo: Italiensk inspireret simreret på kalvekæber

Peposo - også kaldet peposo all'imprunetina – og er i al sin enkelthed oksekød langtidsbraiseret i rødvin med peberkorn og hvidløg. Det er en utrolig minimalistisk, simpel og stringent ret - men de...

Læs mere
Tomahawk med trøffel og saltbagte løg
Gris

Tomahawk med trøffel og saltbagte løg

Tomahawk med trøffel og saltbagte løg er ren luksus på en tallerken. Vi taler om et saftigt stykke kød, forførende sauce og hint af trøffel, mens de saltbagte løg tilføjer en sød dimension. Det er ...

Læs mere
Kalveroast og grønt med en Chilensk Cabernet Franc
Kalv

Kalveroast og grønt med en Chilensk Cabernet Franc

Kalveroasten er en superfin, lille steg, mør og blid i smagen, som værterne fra Vin for Begyndere har valgt at servere med et ’diskret’ tilbehør for at give plads til vinen. Stegen tilberedes meget...

Læs mere
Bruschetta med edderkop og kryddermayo
Gris

Bruschetta med edderkop og kryddermayo

Nogle gange skal der ikke så meget til. For eksempel kan en lille hapser på et stykke ristet brød være den perfekte snack, der tilberedes og serveres for småsultne venner, mens aftenens menu venter...

Læs mere
Kalv med røsti, sauce og gulerodspuré
Kalv

Kalv med røsti, sauce og gulerodspuré

Mangler du en hovedret, der kan sætte kulør på aftenen? I opskriften her får vores milde og saftige kalveroast farverigt selskab af stegte gulerødder, gulerodspuré, samt en mørk sauce, der giver mo...

Læs mere

SHARING IS CARING

Viden forpligter som bekendt. Det samme kan siges om god kødkvalitet og god smag. Derfor føler vi os forpligtet til at dele vores knivskarpe kødkunst og smagsunikke udskæringer med dig. Og alle de andre kvalitetskræsne madfæller, der har god smag i smag