Opskrifter
Kalveculotte: Tilberedning i sous vide
Vil du prøve at tilberede kalveculotte i sous vide? Så læs med her, hvor vi guider dig til, hvordan du kan tilberede det møre stykke kød til perfektion. Vælger du at købe din kalveculotte her hos D...
Læs mereKalvespidsbryst: Tilberedning i sous vide
Kalvespidsbryst er et alsidigt stykke kød, som både kan koges, sprænges og langtidssteges. Her får du en guide til, hvordan du kan tilberede dit kalvespidsbryst i sous vide og dermed få et mørt sty...
Læs mereDrunken Noodles på Mørbradspidser af kalv
Bringes i samarbejde med Mandekogebogen.dk og Rasmus Krarup Jensen. Drunken Noodles er en skøn og nem stir-fry opskrift fra Thailand, som trods navnet ikke har noget som helst med alkohol på ingr...
Læs mereItaliensk inspireret vitello tonnato af kalvefilet
Den traditionelle tilberedning af Vitello Tonnato begynder med kalvekød, typisk af inderlår eller mørbrad. Kødet koges forsigtigt i en bouillon, der er smagt til med forskellige aromatiske ingredie...
Læs mereCôte de Boeuf af kalv med ramsløg
Bringes i samarbejde med Mandekogebogen.dk og Rasmus Krarup Jensen. En Côte de Boeuf er en stor, tyk udskæring af oksekød eller kalv, som skæres med benet stadig fastgjort. Côte de boeuf er kendt...
Læs mereEdderkop af kalv med ponzu og fransk Vouvray
I denne ret får du en skøn, kontrastfuld og eksplosivt smagfuld servering med asiatiske noter. En lille hapser som spises med pinde til et let måltid. Edderkoppen skæres ved nøglebenet på enten kal...
Læs merePeposo: Italiensk inspireret simreret på kalvekæber
Peposo - også kaldet peposo all'imprunetina – og er i al sin enkelthed oksekød langtidsbraiseret i rødvin med peberkorn og hvidløg. Det er en utrolig minimalistisk, simpel og stringent ret - men de...
Læs mereTomahawk med trøffel og saltbagte løg
Tomahawk med trøffel og saltbagte løg er ren luksus på en tallerken. Vi taler om et saftigt stykke kød, forførende sauce og hint af trøffel, mens de saltbagte løg tilføjer en sød dimension. Det er ...
Læs mereKalveroast og grønt med en Chilensk Cabernet Franc
Kalveroasten er en superfin, lille steg, mør og blid i smagen, som værterne fra Vin for Begyndere har valgt at servere med et ’diskret’ tilbehør for at give plads til vinen. Stegen tilberedes meget...
Læs mereSHARING IS CARING
Viden forpligter som bekendt. Det samme kan siges om god kødkvalitet og god smag. Derfor føler vi os forpligtet til at dele vores knivskarpe kødkunst og smagsunikke udskæringer med dig. Og alle de andre kvalitetskræsne madfæller, der har god smag i smag