Spring til indhold

Handelsbetingelser

Disse betingelser gælder ved nethandel på DYRBAR.dk

Handelsbetingelserne kan downloades her.

Ordrer, aftaleindgåelse mv.:

Du skal minimum være 18 år gammel for at handle på DYRBAR.dk.

For at afgive en bestilling online skal du som minimum oplyse fornavn, efternavn, adresse, postnummer og by samt e-mailadresse.

Din bestilling er gennemført, når din skærm viser, at ordren er gået igennem og din betaling er godkendt. Du er herefter bundet af din ordre. Ved gennemført ordre vil en ordrebekræftelse blive tilsendt den angivne e-mailadresse.

Når du handler på DYRBAR.dk indgås aftalen på dansk. Vi opbevarer indgåede aftaler, herunder dit tilbud og ordrebekræftelse, i overensstemmelse med bogføringsloven. Kontakt os, hvis du ønsker adgang til informationen.

Priser:

Alle priser er inkl. moms og andre afgifter med mindre andet oplyses. 

Priserne opdateres løbende.

Priserne tillægges et leverings- og forsendelsesgebyr (se under ”Levering”) og et evt. betalingsgebyr (se under ”Betaling”).

Der tages forbehold for trykfejl, prisændringer og udsolgte varer.

Betaling: 

Ved online handel accepteres betaling med følgende betalingskort:

  • Dankort
  • Visa (dansk udstedt)
  • Visa/Dankort
  • Mastercard/Eurocard
  • MobilePay

Vi opkræver ingen betalingsgebyr.

Ved køb med betalingskort skal du oplyse kreditkortnummer, navn på kortet, udløbsdato og kontrolcifre og derefter godkende handlen.

Når du har givet kortoplysninger og godkendt et online køb, bliver betalingskortet verificeret hos PBS. Beløbet i relation til en bestilt vare trækkes umiddelbart herefter fra din konto.

Du modtager efterfølgende en bekræftelse pr. mail på, at vi har modtaget din bestilling.

Til at gennemføre kortbetalinger, benyttes Quick Pay. https://quickpay.net/dk/

Levering:

Xpressen forestår levering af DYRBAR.

Levering vil blive foretaget til den adresse, der er opgivet i bestillingen. Der leveres ikke til pakkebokse. Levering kan ske i hele landet med undtagelse af Grønland, Færøerne og ikke-brofaste øer. Dog leverer vi til Bornholm.

Vores leverings- og forsendelsesgebyr er DKK 85. Gratis levering ved køb for min. DKK 750.

Leveringen vil finde sted inden kl 19.00 hhv. onsdag, torsdag og fredag. Bemærk: Ingen levering på helligdage.

Som køber på DYRBAR.dk har du erklæret dig indforstået med, at varerne må stilles på modtageradressen, uanset om modtageren er hjemme eller ej. I forbindelse med ordreafgivelsen skal du angive, hvor på adressen varerne må stilles.

Du må gerne vælge din arbejdsadresse som leveringsadresse – vær dog opmærksom på at leveringen kan ske frem til kl. 19.00. 

Opbevaring:

Vi pakker varerne i specielle flamingokølekasser, hvori vi lægger et ice-gel køleelement. Varerne kan opbevares i flamingokassen frem til kl. 20 på modtagelsesdagen. Tag varerne op af kassen og opbevar dem derefter på køl.

Fortrydelsesret:

Du har ikke en fortrydelsesret ved handel med fødevarer.

Gavekort og andre varer (som ikke er fødevarer):

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret ved køb af et gavekort og andre varer (som ikke er fødevarer) på DYRBAR.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag du har modtaget gavekortet eller har fået leveret dine varer. Såfremt du ønsker at udnytte din fortrydelsesret, kan du sende en e-mail til vores kundeservice (info@DYRBAR.dk) eller bruge vores standardfortrydelsesformular. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du skal selv betale udgifterne til returnering af varen. Vi refunderer beløbet senest 14 dage fra modtagelsen af din meddelelse om fortrydelse – hvis du returnerer dele af en ordre, refunderer vi dog ikke eventuelle fragtomkostninger i forbindelse med købet.

Dit DYRBAR gavekort er gyldigt i tre år fra udstedelsesdatoen.

Reklamationer: 

Købelovens mangelsregler finder anvendelse på alle køb af varer på DYRBAR.dk.

Skulle du mod forventning opleve fejl eller mangler i forbindelse med en vare eller levering, beklager vi meget. Kontakt i så fald vores kundeservice snarest muligt, så vi kan rette op på fejlen. Se kontaktoplysninger nedenfor.

Personlige oplysninger:

Ifølge lovgivningen skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt.

Vi henviser til vores privatlivspolitik for DYRBAR.DK. Heri beskrives, hvordan vi indsamler og bruger de personoplysninger, som du efterlader dig og/eller afgiver, når du besøger vores hjemmeside og anvender de forskellige services og funktioner, som vi tilbyder på hjemmesiden, samt dine rettigheder.

Klageadgang: 

Du har mulighed for at få behandlet en klage vedrørende DYRBAR.dk ved skriftlig henvendelse til info@DYRBAR.dk.

Du har også mulighed for at indbringe en klage til Fødevarestyrelsen, Stationsparken 31, 2600 Glostrup – blandt andet ved at bruge en af deres online kontaktformularer.

Læs mere om Fødevarestyrelsen på www.foedevarestyrelsen.dk.

Kundeservice: 

Kundeservice kan kontaktes på telefonnummer  23314327

Kundeservice har følgende åbningstider: mandag - torsdag kl. 11-16 og fredag kl 11-15 (undtagen helligdage).

Vi kan kontaktes på info@DYRBAR.dk

Vores adresse er: Se under ”Selskabsoplysninger” nedenfor

Selskabsoplysninger:  

Danish Crown A/S

CVR. nr. 26121264

Danish Crown Vej

DK-8940 Randers SV

Senest opdateret den 7. december 2022