Om dyrbar

DYRBAR er nørderi. Det er fyrværkeri, fornyelse og innovation. Det er kød af en særlig karakter. Skabt til dig, der er kvalitetskræsen. Dig, der kun har øje for det bedste. Og vil mere. Med smagen. Kvaliteten. Oplevelsen. Vi vil gerne dele det dyrebareste vi har med passionerede foodies.

Vi har Guld i årerne – for Guldrummet er vores storebror. Guldrummet er en særlig slagterafdeling under Danish Crown, der i mere end 20 år har nørdet med råvarer sammen med Danmarks mest passionerede topkokke. Her har vi lært alt, hvad vi ved - en viden der forpligter. Med DYRBAR deler vi derfor vores knivskarpe håndværk og smagsunikke udskæringer med alle kvalitetskræsne madfæller.

DYRBARS køkken er vores kreative legeplads – et innovationsværksted, hvor Danmarks skarpeste smagsløg mødes. Hvor gastronomiske ildsjæle, de dygtigste slagtere, opfindere og professionelle smagere, fordyber og fornyr sig i en evig stræben efter at skabe topnotch kødkunst, der sidder lige i smagsskabet.