Okse Teres Major

Teres Major - Okse

Fra 95 DKK
300-400g 95 DKK
300-400g 95 DKK
400-500g 122 DKK
500-600g 149 DKK
Krogmodnet flæskesteg af kamsteg - Økologisk
Fersk / 1500-1800g 347 DKK
Fersk / 1500-1800g 347 DKK
Fersk / 1800-2100g 410 DKK
Fersk / 2100-2400g 473 DKK
Fersk / 2400-2700g 536 DKK
Marmoreret bøf - Okse
425-475g 203 DKK
425-475g 203 DKK
475-525g 225 DKK
525-575g 248 DKK
575-625g 270 DKK
Flap steak (Bavette)

Flap Steak - Okse

Fra 88 DKK
Fersk / 300-400g 88 DKK
Fersk / 300-400g 88 DKK
Fersk / 400-500g 113 DKK
Fersk / 500-600g 138 DKK
Krogmodnet nakkekotelet - Gris
325-375g 75 DKK
325-375g 75 DKK
375-425g 85 DKK
425-475g 96 DKK
Krogmodnet Côte de Boeuf - Okse
750-850g 336 DKK
750-850g 336 DKK
850-950g 378 DKK
950-1050g 420 DKK
1050-1150g 462 DKK
Slipset af tunggris

Slipset - Gris

Fra 65 DKK
300-400g 65 DKK
300-400g 65 DKK
400-500g 83 DKK
Edderkoppen - utrolig mør og saftig
180-220g 38 DKK
180-220g 38 DKK
220-260g 46 DKK
260-300g 53 DKK
Krogmodnet Côte de Boeuf XO - Okse
900-1100g 460 DKK
900-1100g 460 DKK
1100-1300g 552 DKK
Bøf af kalvefilet (2 stk)
375-425 130 DKK
375-425 130 DKK
425-475 146 DKK
Spareribs med ekstra kød - Gris
1800-2100g 371 DKK
1800-2100g 371 DKK
2100-2400g 428 DKK
2400-2700g 485 DKK
Krogmodnet skaftkotelet - Gris
400-500g 77 DKK
400-500g 77 DKK
500-600g 94 DKK
600-700g 111 DKK
Krogmodnet Porchetta
2200-2400g 409 DKK
2200-2400g 409 DKK
2400-2600g 445 DKK
2600-2800g 481 DKK
4400-4800g 819 DKK
4800-5200g 890 DKK
5200-5600g 961 DKK
Mørbradspidser - Kalv
125-175g 44 DKK
125-175g 44 DKK
175-225g 59 DKK
225-275g 74 DKK
Chateaubriand - Kalv
350-450g 236 DKK
350-450g 236 DKK
450-550g 295 DKK
550-650g 354 DKK
Chateaubriand af saftig tunggris mørbrad
400-500g 108 DKK
400-500g 108 DKK
500-600g 132 DKK
600-700g 156 DKK

Hvor meget kød pr. person til grill?

Hos Dyrbar er vi fortalere for at spise mindre men bedre kød. Når du eksempelvis skal grille bøffer, anbefaler vi, at du går efter omkring 200-250 gram per person. Sådan sikrer du, at der er tilstrækkeligt med saftigt og mørt kød til alle. Serverer du sideretter eller tilbehør, kan mængden af kød justeres. Vil du have mere inspiration og flere gode grillråd, kan du gå i dybden med vores guide her.

Hvilket kød er bedst til grill?

Når du skal vælge kød til grillaftenen, er der flere faktorer, der spiller ind. Mørhed, saftighed og smag er alle vigtige overvejelser. Her er nogle af de mest populære og anbefalede kødtyper til grillen, der vil sikre dig en god grilloplevelse:

  • Bøffer: Intet slår en tyk, saftig bøf på grillen.Krogmodnede marmorerede bøffer, Côte de Boeuf og T-Bone Steak er alle fremragende valg. . Disse bøffer er kendt for deres mørhed og fantastiske smag, der får din mund til at løbe i vand.
  • Koteletter: Nakkekoteletter og skaftkotelleter er ideelle til grill. Den gode mængde fedt i kødet holder det saftigt under tilberedningen. For at tilføje ekstra smag kan du marinere dem og herefter grille dem. Steg vores rosa for at få det fulde udbytte af smag og mørhed.
  • Spareribs: Spareribs er en klassiker på grillen. De kan tilberedes langsomt ved lav varme, hvilket giver kødet tid til at blive mørt og saftigt, samtidig med at det får den karakteristiske grillkant. Se også vores spareribs med ekstra kød.
  • Short ribs: Short ribs er perfekte til grillen. De er kødfulde, saftige og fyldt med intens smag, der får munden til at løbe i vand.
  • Flæskesteg (ribbensteg/kamsteg): Flæskesteg er en lækker klassiker, der også kan tilberedes på grillen. De sprøde svær og det møre kød gør flæskestegen til en favorit. Med den rette grillteknik kan du opnå en fantastisk smagsoplevelse. Læs vores guide til den perfekte flæskesteg her.
  • Culotte: Culotte egner sig perfekt til grillen. Med sin smagfulde fedtmarmorering og møre kød bliver culotten ekstra lækker, når den grilles. Den kan tilberedes som en hel steg eller skæres i tykke skiver.
  • Tomahawk: Tomahawken er en ægte showstopper på grillen. Med sit lange ben og imponerende tykkelse tiltrækker tomahawk-steaken opmærksomhed. Når den grilles, får den en fantastisk røget smag og en sprød svær, der er en fryd at bide i.
  • T-bone: T-bone er en imponerende udskæring, der kombinerer det bedste af to verdener - filet og ribeye. Den store, karakteristiske benstruktur og mødet mellem de to kødtyper gør T-Bone til en fryd for øjet og smagsløgene. Grillet til perfektion får du saftigt og mørt kød med en intens og fyldig smag.

Forhåbentlig har du fået en god forståelse for de forskellige kødtyper, der egner sig til at komme på grillen, og hvor meget kød der anbefales pr. person. Så længe du bruger den rigtige metode til den enkelte udskæring, vil vi dog vove at påstå, at hele vores sortiment kan tilberedes på grillen. Har du mod på mere grill, kan du udforske vores spændende opskriftside, der er fyldt med inspiration og kreative måder at tilberede og grille kød på. Gå videre til opskriftuniverset.