Spring til indhold

Opskrift: Krogmodnede flæskesvær

Krogmodnede flæskesvær
Gris

Krogmodnede flæskesvær

Undgå kampen henover julebordet om de sidste sprøde svær på stegen! Med vores krogmodnede svær er det ikke længden på flæskestegen, der afgør, om der er svær nok til alle.

For at få de sprødeste svær gælder det om, at de rå svær er så frie for væske som muligt. Heldigvis har Krogmodnet svær fra Dyrbar allerede smidt væsken, hvilket sikrer en tør overflade. Du kan med fordel pakke sværen ud og lade den stå utildækket i et fad i køleskabet natten over inden tilberedning. Så bliver den helt tør! Og voila, du er nu klar til at lave de mest knasende svær.

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Smid sværene i en bradepande og krydr godt med salt.
  2. Varm ovnen op til 195 grader varmluft.
  3. Stil bradepanden ind og giv sværene 7 minutter.
  4. Tag dem ud og hæld det overskydende fedt fra og salt igen.
  5. Giv dem igen 7 minutter.
  6. Tag bradepanden ud igen, hæld det overskydende fedt fra og krydr med salt endnu en gang.
  7. Giv sværene 7 minutter endnu en gang.
  8. Tag dem ud, hæld det sidste fedt fra, drys med salt og stil dem til afkøling

Tips

  • Krogmodnet svær er den perfekte snack til en aften med drinks. Du kan eventuelt krydre de færdige svær med et lille drys eddikepulver, tomatpulver eller måske en god barbecue-blanding. Kun fantasien sætter grænser!
  • Prøv de krogmodnede flæskesvær med en sød æble-bbq dip.

 

 

 

Læs mere

Dyrbars krogmodnede og økologiske flæskesteg af kamsteg
Gris

Sådan tilbereder du den perfekte flæskesteg

 Hvis du vil være sikker på en sprød svær, der kan høres helt over til naboen, så skal du i gang med din steg i god tid. Hvis din flæskesteg med fordel er krogmodnet vil du have endnu lettere ved a...

Læs mere
Ja! Din flæskesteg kan fint fryses! Læs hvordan du gør her
Ekspertviden

Ja! Din flæskesteg kan fint fryses! Læs hvordan du gør her

Hvis du gerne vil have flæskestegen i hus allerede nu – så køb den endelig – og læg den i fryseren!   Men går indfrysning ikke ud over kvaliteten, tænker du måske? Nej! Det er netop fordelen ved kr...

Læs mere

SHARING IS CARING

Viden forpligter som bekendt. Det samme kan siges om god kødkvalitet og god smag. Derfor føler vi os forpligtet til at dele vores knivskarpe kødkunst og smagsunikke udskæringer med dig. Og alle de andre kvalitetskræsne madfæller, der har god smag i smag