Krogmodnede flæskesvær

Undgå kampen henover julebordet om de sidste sprøde svær på stegen! Med vores krogmodnede svær er det ikke længden på flæskestegen, der afgør, om der er svær nok til alle.

For at få de sprødeste svær gælder det om, at de rå svær er så frie for væske som muligt. Heldigvis har Krogmodnet svær fra Dyrbar allerede smidt væsken, hvilket sikrer en tør overflade. Du kan med fordel pakke sværen ud og lade den stå utildækket i et fad i køleskabet natten over inden tilberedning. Så bliver den helt tør! Og voila, du er nu klar til at lave de mest knasende svær.

Sprøde flæskesvær af krogmodnet svær 

  • Smid sværene i en bradepande og krydr godt med salt.
  • Varm ovnen op til 195 grader varmluft.
  • Stil bradepanden ind og giv sværene 7 minutter.
  • Tag dem ud og hæld det overskydende fedt fra og salt igen.
  • Giv dem igen 7 minutter.
  • Tag bradepanden ud igen, hæld det overskydende fedt fra og krydr med salt endnu en gang.
  • Giv sværene 7 minutter endnu en gang.
  • Tag dem ud, hæld det sidste fedt fra, drys med salt og stil dem til afkøling

Tips

Krogmodnet svær er den perfekte snack til en aften med drinks. Du kan eventuelt krydre de færdige svær med et lille drys eddikepulver, tomatpulver eller måske en god barbecue-blanding. Kun fantasien sætter grænser!

Ugens forslag

SHARING IS CARING

Viden forpligter som bekendt. Det samme kan siges om god kødkvalitet og god smag. Derfor føler vi os forpligtet til at dele vores knivskarpe kødkunst og smagsunikke udskæringer med dig. Og alle de andre kvalitetskræsne madfæller, der har god smag i smag