Skal dine sprøde svær larme helt over til naboen?

For at få larmende sprøde svær, skal den rå svær være så fri for væske som mulig. Krogmodnet svær har allerede smidt væsken og det sikrer en tør overflade. Derudover kan du med fordel lade sværen stå udpakket og utildækket i et fad i køleskabet natten over inden tilberedning, så den bliver helt tør.

Supersprøde flæskesvær af krogmodnet svær: 

  • Smid sværene i en bradepande og krydr godt med salt.
  • Varm ovnen op til 195 grader varmluft.
  • Stil bradepanden ind og giv sværene 7 minutter.
  • Tag dem ud og hæld det overskydende fedt fra og salt igen.
  • Giv dem igen 7 minutter.
  • Tag bradepanden ud igen, hæld det overskydende fedt fra og krydr med salt endnu en gang.
  • Giv sværene 7 minutter endnu en gang.
  • Tag dem ud, hæld det sidste fedt fra, drys med salt og stil dem til afkøling
Du kan eventuelt krydre de færdige svær med et lille drys eddikepulver, tomatpulver eller måske en god barbecue-blanding. Kun fantasien sætter grænser! Fantastisk til drinks.

    VIGTIGT: Undgå kampen henover julebordet om de sidste sprøde svær på stegen! Med vores krogmodnede svær er det ikke længden på flæskestegen, der afgør, om der er svær nok til alle. 

    Ugens forslag

    SHARING IS CARING

    Viden forpligter som bekendt. Det samme kan siges om god kødkvalitet og god smag. Derfor føler vi os forpligtet til at dele vores knivskarpe kødkunst og smagsunikke udskæringer med dig. Og alle de andre kvalitetskræsne madfæller, der har god smag i smag