Spring til indhold

Opskrift: PORK PADRON SANDWICH

PORK PADRON SANDWICH
Gris

PORK PADRON SANDWICH

Bringes i samarbejde med Mandekogebogen.dk og Rasmus Krarup Jensen.

En T-Bone bøf er altid en smagfuld oplevelse på kødfronten, men ofte er det målrettet oksekød - har du nogensinde prøvet en T-bone af gris?

Nu er tiden kommet. Jeg har igen leget lidt med Dyrbars skønne krogmodnet T-Bone af gris, som i denne sammenhæng er blevet hovedtangent i en nem og smagfuld sandwich.

En T-Bone af gris er bedst at stege rosa, så den får mere  smag og saft og kraft - derefter kan man skære den ud i lækre, saftige skiver som fyld.

Jeg har valgt at grille nogle padrons-pebre og smide i sandwichen sammen med en krydret og cremet dip lavet på sød kartoffel.

Fang opskriften herunder:

Opskriften på dit spread til sandwichen finder du lige her - sweet potato dip.

INGREDIENSER

  • 1 stk t-bone af gris (eller kotelet)
  • 10 stk padron-peber
  • 1 dl sweet potato dip, se opskriften længere oppe
  • 2 stk flute, sandwichbrød eller bagel

FREMGANGSMÅDE

  1. Sørg for at tage din T-Bone ud af køleskabet og ud af emballagen 30-40 minutter før tilberedning. Dup den tør med køkkenrulle og giv den et gavmildt lag salt.
  2. Varm en pande op til høj varme - smid en sjat olie på og brun den hård på begge sider. Ca. 1,5-2 minutter på hver side.
  3. Skru ned på middelvarme, vend bøffen og smid en gavmild mængde smør på panden, eventuelt sammen med et par knuste fed hvidløg og en kvist rosmarin.
  4. Steg den med hyppige vendinger i ca. 5-6 minutter, hvor du løbende baster den med den smeltede, brusende smør. Lad den hvile på en rist efterfølgende i lige så lang tid, som du har stegt den.
  5. I mellemtiden varmer du en lille pande op til høj varme med en sjat olie og smider dine padrons på - de skal begynde at poppe og blive mørke i skrællen - det tager ca. 3-4 minutter. Læg dem til side.
  6. Smør dit sandwichbrød med sød kartoffel-dip, fordel dine padrons og skær tynde skiver af din T-Bone ud og læg dem i din sandwich. Klem sammen og spis!

Læs mere

Drunken Noodles på Mørbradspidser af kalv
Kalv

Drunken Noodles på Mørbradspidser af kalv

Bringes i samarbejde med Mandekogebogen.dk og Rasmus Krarup Jensen. Drunken Noodles er en skøn og nem stir-fry opskrift fra Thailand, som trods navnet ikke har noget som helst med alkohol på ingr...

Læs mere
Flæskesteg til jul
Gris

Flæskesteg til jul

Bringes i samarbejde med Mandekogebogen.dk og Rasmus Krarup Jensen. I den søde juletid er det altid et dilemma, om man skal have andesteg, flæskesteg eller måske begge ting. Men man går aldrig ga...

Læs mere

SHARING IS CARING

Viden forpligter som bekendt. Det samme kan siges om god kødkvalitet og god smag. Derfor føler vi os forpligtet til at dele vores knivskarpe kødkunst og smagsunikke udskæringer med dig. Og alle de andre kvalitetskræsne madfæller, der har god smag i smag