Spring til indhold

Opskrift: Rone fortæller, hvorfor gris skal steges rødt

Rone fortæller, hvorfor gris skal steges rødt
Ekspertviden

Rone fortæller, hvorfor gris skal steges rødt

Centrumtemperaturen har stor indflydelse på teksturen, smagen og oplevelsen af grisekød. Steger du kødet for meget bliver det ikke nødvendigvis mere mørt, men kan blive mere sejt.

Kombinationen af temperatur og tid, er er afgørende for, hvor mange bakterier, der dør. Eventuelle bakterier vil være på overfladen af kødet, og de vil forsvinde ved en stegning, og derfor kan kødet sagtens være rosa indeni.

Læs mere

Oksehaleragu: Simreret med bladselleri og gulerødder
Okse

Oksehaleragu: Simreret med bladselleri og gulerødder

En lækker simreret er en fantastisk spise. Den kan forvandle både billige og "svære" udskæringer til lækkert mørt kød. En af de udskæringer, der kræver masser af kærlighed og simretid, er de klassi...

Læs mere
Philly Cheese Steak Sandwich med nyretapper
Okse

Philly Cheese Steak Sandwich med nyretapper

Den ikoniske amerikanske sandwich, The Philly Cheese Steak, er en velkendt klassiker i diner-miljøet og på diverse gadehjørner i USA. Heldigvis er den efterhånden så populær en sandwich, at den har...

Læs mere

SHARING IS CARING

Viden forpligter som bekendt. Det samme kan siges om god kødkvalitet og god smag. Derfor føler vi os forpligtet til at dele vores knivskarpe kødkunst og smagsunikke udskæringer med dig. Og alle de andre kvalitetskræsne madfæller, der har god smag i smag