Opskrifter
Côte de Boeuf med pomfritter og hjemmelavet bearnaise
En god bøf bernaise, er der vist aldrig nogle, der er gået galt i byen med. I dette tilfælde er vi gået med bøffernes konge, nemlig en Côte de Boeuf. Den får selskab af lækre sprøde pomfritter og e...
Læs mereCarré med stegte kartofler, jordskokker og sauce
Der er lækre efterårsnoter på tallerkenen i denne kombination af helstegt krogmodnet Carré med en tæt kålterrine, fyldte, friterede jordskokker og en intens sauce, som vandt prisen som bedste hoved...
Læs mereSyv stensikre råd til den perfekte flæskesteg
KROGMODNET FLÆSKESTEG ELLER EJ? Krogmodnet, for pokker! Krogmodningen giver fedtet en rig og aromatisk smag, ligesom enzymerne i kødet med tiden sikrer mør og smagfuld steg. Men frem for alt miste...
Læs mereJa! Din flæskesteg kan fint fryses! Læs hvordan du gør her
Hvis du gerne vil have flæskestegen i hus allerede nu – så køb den endelig – og læg den i fryseren! Men går indfrysning ikke ud over kvaliteten, tænker du måske? Nej! Det er netop fordelen ved kr...
Læs mereSådan tilbereder du den perfekte flæskesteg
Hvis du vil være sikker på en sprød svær, der kan høres helt over til naboen, så skal du i gang med din steg i god tid. Hvis din flæskesteg med fordel er krogmodnet vil du have endnu lettere ved a...
Læs mereLangtidsstegning? Sprød svær? Kernetemperatur? Her er guiden til den perfekte flæskesteg!
Åh, du elskede flæskesteg…! Få klassiske retter vækker vel så mange sanser som vores ikoniske nationalsteg! Tænk lige over det.. Smagen af flødeagtig sødme i kamstegen eller den fyldige, umami-tung...
Læs mereSHARING IS CARING
Viden forpligter som bekendt. Det samme kan siges om god kødkvalitet og god smag. Derfor føler vi os forpligtet til at dele vores knivskarpe kødkunst og smagsunikke udskæringer med dig. Og alle de andre kvalitetskræsne madfæller, der har god smag i smag